Etiket design på få minutter

NiceLabel

Med NiceLabel etiket software kan du nemt designe alle typer etiket layouts i få simple steps, lige fra tekst og stregkoder til 2D koder som f.eks. QR-koder.

 

NiceLabel har det hele, indsæt symboler, tekst, stregkoder, 2D koder, grafik , billeder, datomærkning og RFID tags, kun fantasien sætter grænser, indlæs nemt og effektivt variable data fra databaser.

 

NiceLabel findes i følgende udgaver:

 

Design & Print

Nicelabel designer Express og Designer Pro hjælper dig til hurtigt at komme i gang med design etiketter og skabe en effektiv print proces, så du kan fokusere på din forretning i stedet for print fejl.

Det er muligt at integrere databaser med denne software.

 

Se mere om Nicelabel Designer Express og Designer Pro her 

 

Design & kontrolleret Print

En all inklusiv løsning for design og kontrolleret print software, som hjælper dig til hurtigt at designe dynamisk etikettemplates og optimere effektiviteten og nøjagtigheden af printprocessen.

Eliminering af printfejl ved brugertilpasset interface, og eller interation af data fra eksisterende programmer og stamdata.

 

Se mere Nicelabel Powerforms og Powerforms Suite her

 

Managed Design & Kontrolleret Print

Nicelabels LMS er den næste generation af all-inklusiv etiket managementsoftware system for virksomheder der anvender kvalitetsstyringssystemer. Nicelabel LMS indeholder alt du har behov for at standardisere, centalisere og kontrollere din print proces.

 

Se mere her om Nicelabel LMS Pro og LMS Enterprice 

 

 

NiceLabel lever op til de nyeste industrielle- og produktsporings standarder.

 

 

 

 

 

 

 

Bliv ringet op